Tretmani lica

NOVO u našem salonu su tretmani sa proizvodima kozmetičke kuće ERICSON LABORATOIRE.

ERICSON LABORATOIRE je jedan od lidera na tržištu profesionalne kozmetike. Sve tretmane lica ovog poznatog brenda možete uraditi u našem salonu.

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmetičkih kuća za profesionalnu kozmetiku.

Tretmani lica:

  • Medicinsko higijenski (aknozna i problematična koža)
  • Enzimski tretmani
  • Regenerativni i energetski tretman oko očiju
  • Tretmani liftinga i anti age program
  • Biološki tretmani lica – lice, vrat i dekolte

ANTI-AGE TRETMAN SA FORLLE’D KOZMETIKOM

Forlle’d je luksuzna kozmetika iz Japana zasnovana na sitnim molekulima hijaluronske kiseline.
Laboratorija Forlle’d dizajnirala je globalno patentiran proizvodni proces kako bi razvila hijaluronsku kiselinu sa sitnim molekulima i ostalim supstancama sa sitnim molekulima. Naši luksuzni preparati dostupni su isključivo u vodećim salonima lepote, spa centrima i klinikama širom sveta.

Forlle’d kozmetika zasnovana je na efikasnoj kozmetičkoj tehnologiji koja pruža odmah vidljive efekte.
Globalno patentirani kompleks hijaluronske kiseline je od 600 do 4000 puta sitniji od običnih, a molekuli prodiru tako duboko ispod kože da je dubinski hidriraju i podmlađuju.

Posebna formula daje izvanredne rezultate zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji svih svojih sastojaka.

Forlle’d se proizvodi u japanskim farmaceutskim fabrikama koristeći najviše standarde u tehnologiji kako bi se obezbedio najviši stepen bezbednosti. Hyalogy kompletna nega za kožu osmišljena je tako da pruža visoku hidrataciju koži sa boljim i dugotrajnijim efektima nego što to omogućuju drugi preparati za hidrataciju.

TRETMAN VOĆNIM KISELINAMA

NeoStrata je lider u svetu voćnih kiselina jer je svojim proizvodima dokazala prednost u spektru različitih koncentracija na bazi AHA, PHA(poli-hidroksil) i laktobionske (bionske) kiseline.
Podsetiće mo Vas zašto su voćne kiseline jedan od najvećih savremenih kozmetičkih pronalazaka.

AHA (alfa-hidroksi) kiseline dovode do eksfolijacije (pilinga) površinskog sloja kože i ubrzane obnove ćelija epiderma. Naime, preterano nagomilavanje slojeva odumrlih ćelija i zadebljanje rožnatog sloja dovodi do nepoželjnih pojava na površini kože, zavisno od njenog tipa, genetike i godina. Kod mlade kože sklone aknama, dolazi do zapušavanja pora, stvaranja akni i ružnog, sivog izgleda kože. Kod tzv. zrele kože – odnosno kože koja stari, bore postaju vidljivije a izgled lica devitalizovan. Kod svih koža zadebljanje ovog rožnatog sloja je znak dehidracije, vidljiv po sivkastoj, umornoj, koži bez sjaja. Voćne kiseline pilingom gornjih slojeva kože saniraju se sve ove probleme.

BB GLOW

BB glow je planetarno popularan tretman i u našem salonu je jedan od premijum tretmana.
BB glow je tretman mikropigmentacije, hidratacije i antiage. Tretman kojim poboljšavamo opšte stanje kože.
Bezbolno i brzo rešenje za ublažavanje tamnih kolutova oko očiju i pigmentnih promena na koži!
U toku tretmana koristimo Stayve BB GLOW pigmentne ampule u 5 različitih nijansi.
Kozmetička kuća Stayve pored pigmentnih seruma ima i druge serume za različite tipove kože koje Vam nanosimo vrlo često pre nanošenja pigmenata.

STAYVE WHITENING&WRINKLE STEM CELL CULTURE
* Serum za izbeljivanje ,podizanje tonusa kože i smanjivanje sitnih bora.Sadrži ekstrakt pamuka i ovaj serum stabljamo na kožu sklonu flekama i borama.

STAYVE AC STEM CELL GOLD
*Serum za akne i bubuljice sa biljnim matičnim ćelijama koje ublažavaju upalne procese i koji u sebi sadrži prah 24K zlata koji ima uticaj na prosvetljivanje tena i poboljšanje strukture kože.

STAYVE EGF GOLD PEPTIDE
*Serum za sintezu kolagena i elastina, visoko obogaćena ampula protiv bora, uključujući mnoge biljne ekstrakte i niacinamid.

STAYVE SALMON DNA GOLD
*Serum za brzo lečenje i regeneraciju tkiva sadrži DNK ekstrahovan iz lososa koji izaziva brzo zarastanje povreda i ponovnu regeneraciju, pored toga sadrži 24K zlatni prah koji proscetljuje kožu i poboljšava njenu strukturu.

Efekti BB glow tretmana:

* Prosvetljen ten
* Ublažene bore
* BB cream efekat
* Hidrirana i jedra koža
* Poboljšana struktura kože
* Podignut tonus
* Smanjenje pora
* Smanjenje tamnih kolitova oko očiju

 

Tretman se radi u seriji od 3-6 tretmana u razmaku od 7-15 dana i efekti traju i do 6 meseci ukoliko se uradi serija.

PLASMA PEN

Nehirurško uklanjanja bora, ožiljaka i strija, kao i podizanje kapaka je uspešno rešivo primenom Plasma Pen tehnologije!

Ovaj mali ručni aparat sadrži specijalnu elektrodu koja svojom frekvencijom jonizuje azot i kiseonik iz vazduha proizvodeći plazma gas. Kontaktom plazma olovke sa kožom stvaraju se mikroopekotine, lokalizovane, isključivo, na regiji delovanja – oči, usne, brada, čelo, vrat ….

Mikrooštećenja stimulišu regenerativni process, pospešuju produkciju novih ćelija i sintezu kolagena. Rezultat je zdrava, ujednačeno pigmentirana koža sa manje izraženim borama.

Uz anestetik u obliku kreme, tretman je bezbolan. Na području rada nastaje manji otok koji se povlači nakon 5 do 7 dana. U toku tog perioda preporučljivo je izbegavati sunčanje, bazen, saunu. Tretman se može ponoviti posle mesec dana, u zavisnosti od stanja kože preporuka je uraditi 2-4 tretmana. Kad se postigne zadovoljavajuće stanje kože tretmani se ponavljaju radi održavanja na svakih 3-5 meseci. Upotreba plasma pen-a je moguća od jeseni do proleća kad je slabiji uticaj sunčevih zraka.

Plazma olovka je namenjena svim tipovima kože. Zaustavite starenje i ispravite nepravilnosti na koži bez posete hirurgu!

Primenjuje se za:

– lifting kapaka
– lifting podbratka vrata i dekoltea
– lifting obraza
– korekcija bora
– zatezanje kože na čelu, iznad usana
– zatezanje kože kod ušiju
– fibroma
– uklanjanje virusnih i visećih bradavica
– uklanjanje tetovaža i staračkih fleka
– keratoza
– ožiljaka
– pigmentnih fleka
– opuštene kože
– strija
– tamnih kolutova oko očiju

GREEN PEEL

Nova koža za 5 dana

Pre više od 60 godina, Christine Schrammek postavila je temelje za originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman koji pomaže ljudima sa različitim tipovima i problemima kože da dođu do čiste i ujednačene kože. Baza je mešavina osam izabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine, koje se masiraju u kožu. Biljni piling je dodatno razvijen i unapređen od strane njene kćerke dermatologa, Dr. med. Christine Schrammek – Drusio, te ga danas primenjuju estetičari i lekari širom sveta. Različite količine biljne mešavine omogućavaju da se GREEN PEEL® biljni piling tretman individualno prilagodi različitim tipovima kože I postizanju ličnih ciljeva tretmana.

Originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman ekskluzivno je dostupan kod sertifikovanih estetičara I lekara.

Za više informacija posetite sajt www.greenpeel.rs

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!