Tretmani lica

NOVO u našem salonu su tretmani sa proizvodima kozmetičke kuće ERICSON LABORATOIRE.

ERICSON LABORATOIRE je jedan od lidera na tržištu profesionalne kozmetike. Sve tretmane lica ovog poznatog brenda možete uraditi u našem salonu.

Tretmane lica radimo kombinovanim preparatima poznatih kozmetičkih kuća za profesionalnu kozmetiku.

Tretmani lica:

– Medicinsko higijenski (aknozna i problematična koža)
– Enzimski tretmani
– Regenerativni i energetski tretman oko očiju
– Tretmani liftinga i anti age program
– Biološki tretmani lica – lice, vrat i dekolte

ANTI-AGE TRETMAN SA FORLLE’D KOZMETIKOM

Forlle’d je luksuzna kozmetika iz Japana zasnovana na sitnim molekulima hijaluronske kiseline.
Laboratorija Forlle’d dizajnirala je globalno patentiran proizvodni proces kako bi razvila hijaluronsku kiselinu sa sitnim molekulima i ostalim supstancama sa sitnim molekulima. Naši luksuzni preparati dostupni su isključivo u vodećim salonima lepote, spa centrima i klinikama širom sveta.

Forlle’d kozmetika zasnovana je na efikasnoj kozmetičkoj tehnologiji koja pruža odmah vidljive efekte.
Globalno patentirani kompleks hijaluronske kiseline je od 600 do 4000 puta sitniji od običnih, a molekuli prodiru tako duboko ispod kože da je dubinski hidriraju i podmlađuju.

Posebna formula daje izvanredne rezultate zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji svih svojih sastojaka.

Forlle’d se proizvodi u japanskim farmaceutskim fabrikama koristeći najviše standarde u tehnologiji kako bi se obezbedio najviši stepen bezbednosti. Hyalogy kompletna nega za kožu osmišljena je tako da pruža visoku hidrataciju koži sa boljim i dugotrajnijim efektima nego što to omogućuju drugi preparati za hidrataciju.

TRETMAN VOĆNIM KISELINAMA

NeoStrata je lider u svetu voćnih kiselina jer je svojim proizvodima dokazala prednost u spektru različitih koncentracija na bazi AHA, PHA(poli-hidroksil) i laktobionske (bionske) kiseline.
Podsetiće mo Vas zašto su voćne kiseline jedan od najvećih savremenih kozmetičkih pronalazaka.

AHA (alfa-hidroksi) kiseline dovode do eksfolijacije (pilinga) površinskog sloja kože i ubrzane obnove ćelija epiderma. Naime, preterano nagomilavanje slojeva odumrlih ćelija i zadebljanje rožnatog sloja dovodi do nepoželjnih pojava na površini kože, zavisno od njenog tipa, genetike i godina. Kod mlade kože sklone aknama, dolazi do zapušavanja pora, stvaranja akni i ružnog, sivog izgleda kože. Kod tzv. zrele kože – odnosno kože koja stari, bore postaju vidljivije a izgled lica devitalizovan. Kod svih koža zadebljanje ovog rožnatog sloja je znak dehidracije, vidljiv po sivkastoj, umornoj, koži bez sjaja. Voćne kiseline pilingom gornjih slojeva kože saniraju se sve ove probleme.

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!