Pedikir Manikir

MANIKIR

Sve agresivniji načini sređivanja noktiju, mogu dovesti do trajnjeg oštećenja Vaših noktiju - ne dozvolite da se amateri sa lošim materijalima igraju sa Vama.
Vrhunski tim obučenih devojaka sa vrhunskim materijalom, CRYSTAL NAILS I IBD, će prvenstveno voditi računa o Vašim noktima, a zatim ih i ulepšati.
Nudimo Vam: manikir, lakiranje noktiju, gellak, geliranje, ojačavanje noktiju, trajni frenč, izlivanje, nadogradnju noktiju i posebne vitaminske tretmane za vaše nokte.

PEDIKIR

Stopala treba da budu negovana bez obzira koje je godišnje doba.
Pedikir može biti estetski i korektivni.
Estetskim pedikirom od Vaših stopala možete napraviti vrlo brzo prava Pepeljugina stopala.
Gljivice lečimo antimikotičkim gelovima koji u sebi sadrže srebro i sprečavaju dalje širenje infekcije, takođe ako imate gljivice pomoći ćemo Vam i aplicirati lek koji će trajno rešiti problem, a antimikotičkim gelom ćemo Vašem noktu dati prirodan izgled.
Korektivni se obavlja isključivo od strane edukovanog i iskusnog pedikira i tiče se problema uraslih noktiju, žuljeva i kurijih očiju.

PARAFINSKE RUKAVICE I PARAFINSKE ČARAPE

su tretmani kojim se hrani koža ruku i stopala, a odlični su i kod bolova u predelu šaka i stopala.Parafin se prvenstveno koristio u fizikalnoj terapiji, a u kozmetološkoj nezi je obogaćen sa eteričnim uljima, što daje koži ruku jedinstven osećaj.

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!