Mezoporacija

Mezoporacija

Eje savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema.
Podrazumeva ubrizgavanje u srednji sloj kože i potkožno tkivo tankim iglicama, manje doze aktivnih koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata vitaminskih kompleksa, aminokiselina, lipolitika… na problematičnim mestima.
Tretmani se rade po regijama:

Zona butine, zadnjica, kolena.
Zona stomaka i pojasa.
Zona ruku i ramenog pojasa.
Kokteli se spravljaju individualno prema pacijentu i prema problemu koji treba rešiti.Najčešći problemi su:

Gubitak masnih naslaga u obimu i reoblikovanje tela.
Celulit
Zatezanje kože
Aktivni kokteli mogu rešavati sva 3 problema istovremeno sa tim što se već posle prvog tretmana vidi gubitak u obimu, a kasnije i zatezanje kože.
Tretman traje oko 30 min i preporučuje se od 3 do 8 tretmana.
Tretmane radi lekar specijalista sa višegodišnjim iskustvom u mezoporaciji. Mezoporacija treba da se radi jednom u 3 do 4 sedmice.
Kontraindikacije su: trudnoća, dojilje, maligna obolenja, teške kardiovaskularne i bubrežne insuficijencije. Nije kontraindikovana sa kavitacijom već se nadopunjuje i daje još bolje i brže rezultate.

Mezoporacija lica
Je tretman izbora za osvežavanje, podmladjivanje. hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.
Može se raditi na 2 načina:

Sa iglom ( tankim iglicama se u mezoterm ubacuju aktivni kokteli) Ili aparatom, bez igle ( gde se odredjenim niskim frekfencijama radio talasa stvara probojnost ćelijske membrane i aktivni kokteli se ubacuju direktno u ćelije mezoterma) Na ovaj način mogu se rešiti problemi kože širokog spektra. Na primer, ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešavanje problema fleka i pigmentacionih mrlja na koži, ali je najčešće primena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora.

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!