Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronje supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Na žalost, sa godinama ona se troši, koža lica stari i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijeluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje. Postoji niz različitih filera kojima se mogu popunjavati bore na licu. Najčešće se koriste različiti preparati hijaluronske kiseline ( spiralni i dr…), različite gustine i molekularne mase za različite tipove bora.

Efekat hijaluronskih filera ima ograničen rok trajanja i kreće se od 6 meseci do godinu dana. Pored bora, ovim filerima je moguće menjati konture lica, popravljati različite urodjene ili stečene asimetrije na licu.
Ovo je tretman izbora za muškarce i žene, koji brinu o svom lepom izgledu. Tretman je bezbedan i bezbolan a rezultat je vidljiv odmah.
Tretmanom se postiže prirodan i mladolik izgled – bez rizika, i to je glavni razlog što su hijaluronski fileri ekstremno popularni širom sveta.
Pored visoke stručnosti i iskustva lekara koji radi filere u istoj meri je bitan i kvalitet i prečišćenost supstanci (filera koji se unose u kožu) te stoga mi koristimo uglavnom “teosilan”.
Pored hijaluronske kiseline, u nekim slučajevima fileri mogu biti i metacril – za odredjene bore, što lekar prilikom pregleda a u skladu sa vašim željama preporuči i odredi šta je najbolje za odredjeni tip kože i bora.
Vreme trajanja metcril filera u koži je oko 4-5 godina.

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!