Depilacija & Epilacija

Šećerna pasta

ili poznatija kao Egipatska depilacija je 100 % prirodan proizvod na osnovnoj bazi šećera, kojim se uklanjaju sve dlačice sa tela. Ne sadrži hemikalije, lepkove, veštačke boje ni mirise. Depilacija šećernom pastom je jedinstvena tehnika koja je, za razliku od voska, nežnija za kožu, pa se preporučuje osobama koje imaju osetljivu kožu, proširene vene, probleme sa urastanjem dlaka... i može se upotrebiti za uklanjanje dlačica sa svih delova tela i lica. Depilacija šećernom pastom je manje neprijatna i manje bolna od depilacije voskom, a dlačice se uklanjaju iz korena, jer se pasta nanosi u suprotnom smeru rasta dlačica, a skida se u smeru rasta, što omogućava dugotrajniju glatkoću. Produžava period između dve depilacije, jer dlačice sporije rastu, a mogu se ukloniti i vrlo kratke dlačice dužine od 4-5 mm.

Depilacija voskom

Depilaciju RADIMO, ISKLJUČIVO hladnim voskom visokog kvaliteta, osim prepona koje radimo toplim voskom koji bacamo- ne pretapamo!!! Preporuka za korišćenje hladne depilacije je svakako i zbog toga što je sav utrošeni materijal za jednokratnu upotrebu i baca se, tj ne može da dodje do infekcije! Nemojte sebi da dozvolite da se u 21.veku depilirate sa voskom koji se pretapa!!!

Epilacija laserom

Jedina u svetu priznata neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja (trajna epilacija) je epilacija laserom. Laserski snop se usmerava na kožu gde se snop apsorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin). Svetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake (photothermolysis). Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za laserski snop, jer su bogati pigmentom.

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!