Botinulim Toxin

BOTINULIM TOXIN

je prva linija odbrane u borbi protiv bora. Tretman BOTINULIM TOXINa je jednostavan, brz – traje oko 15-20 min – bezbolan, bezbedan i efektan.

Rezultati su vidljivi već posle 2 dana a pun efekat je vidljiv posle 10 dana. Botox je rastvor supstance koja se zove botulinum toxin i iako je u pitanju bakterijska toksična supstanca ona je za čoveka sasvim bezopasna ukoliko se adekvatno aplikuje i u odgovarajućim dozama. I zato je jako bitno pored kvaliteta preradjene supstance i iskustvo lekara specijaliste u toj oblasti.
Zbog toga kod nas intervencije BOTINULIM TOXINa izvodi renomirani hirurg za plastičnu i estetsku hirurgiju i sa decenijskim iskustvom u oblasti BOTINULIM TOXINa.
Dejstvo BOTINULIM TOXINa se zansiva na tome što ova supstanca onemogućava da nervni impulsi sa nervnih vlakana predju na mišić pa tako sprečava mišićnu kontrakciju. Time je otklonjen osnovni uzrok koji na licu izaziva stvaranje tkz. mimičnih bora.
Postojeće bore na ovaj način potpuno nestaju ili postaju znatno pliće i manje upadljive. Na licu najuspešnija i najčešća primena BOTINULIM TOXINa je u 3 tipične zone:

Horizontalne bore na čelu
Vertikalne ili kose bore izmedju obrva
Lepezaste bore u spoljašnjim uglovima očiju – smejalice
Ove bore se mogu tretirati zajedno ili odvojeno – prema potrebi.
I odredjene bore na vratu takodje se mogu tretirati BOTINULIM TOXINom.
Botox deluje i na znojne žlezde smanjujući njihovu aktivnost, pa se pomoću njega znatno smanjuje ili potpuno zaustavlja znojenje u predelu pazuha, dlanova, stopala, prepona. U tom slučaju dejstvo je dugotrajnije – do godinu dana.
Tretman BOTINULIM TOXINa u bore lica traje oko 15-20 min – izvodi se u lokalnoj anesteziji (krema emla). Radi se jako tankim iglicama tako da je neprijatnost minimalna.
Efekti BOTINULIM TOXINa nastupaju postepeno, najčešće posle 2 dana a pun efekat posle 7-10 dana. Tada je potrebno uraditi kontrolni pregled. Dejstvo traje oko 6 meseci.
Ukoliko se tretmani redovno ponavljaju, mimična aktivnost se sve manje obnavlja pa tako i efekat traje sve duže.

NOVO

ENZYMACID
Nov tretman ERICSON LABORATOIRE u našem salonu , HEMIJSKI PILING , ENZIMSKI PILING I MIKRODERMOABRAZIJA u jednom tretmanu!
Uklonite bore, fleke i vratite koži sjaj i tonus!

 • Laserska epilacija
 • Mezoterapija
 • Fileri
 • Tretmani lica kozmetikom
  ERICSON LABORATOIRE i FORLLE’D
 • Tretman voćnim kiselinama
  NEOSTRATA kozmetikom
 • Mezoterapija bez igala PB Serumima
  (serumi koji u sebi imaju enzime)

Dnevna šminka

Profesionalno šminkanje
Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!