Masaža

Anticelulit

Najefikasniji način za rešavanje celulita je ručna anticelulit masaža koju u našem salonu kombinujemo sa limfnom drenažom nogu! Razbijamo zgrudvane masne naslage i vraćamo koži tonus.
Prilikom masaže se uglavnom koriste kreme, emulzije i ulja. Biološki aktivne komponente, putem masaže lako prodiru u tkiva i brže tope masne naslage. Takođe kombinujemo ručnu masažu sa ultrazvukom.

NOVO - Fitopiling

Fitopiling, u odnosu na ostale vrste pilinga ima produženo dejstvo.

Efikasnost fitopilinga je velika, rezultati su vidljivi odmah, a pravi rezultat se vidi tek posle 3 dana.

U sastav fitopiling-a ulaze morske i slatkovodne alge i lekovito bilje, a slatkovodni sunđer (Spongilla) je jedan od najvažnijih sastojaka. Slatkovodni sundjer se još od davnina koristi za neutralisanje podliva, infiltrata, mrtvog tkiva, sanaciju posledica upalnih procesa, kao i nakon hirurških zahvata u procesu ozdravljenja.

Silikatne iglice prodiru u površinski sloj kože i izazivaju nadraživanje, šire kapilare i krvne sudova na većoj dubini.
Tako se poboljšava dotok krvi u ćelije, pa se snabdevanje ćelija kiseonikom pojačava. Takodje se stimulišu fibroblasti i sinteza kolagena i elastina se podstiče, pospešuje se obnova tkiva, oživljava se imunitet i zaštitna uloge kože.

Nekolika dana osećate blago bockanje i kao posledica toga se ubrzava cirkulacija i podstiče dubinsko topljenje masti.

Ako fitopiling za telo kombinujemo sa ampulama koje tope masti i razaraju tvrdokorni celulit, pored lepšeg izgleda kože imamo rezultat i u vidu smanjenja obima i celulita!

NOVO - Shockwave ili AWT - Acustic Wave Terapy

Naučno dokazana i klinički testirana, AWT anticelulit terapija akustičnim talasima efikasno uklanja celulit i poboljšava elastičnost kože kroz brz, neinvazivan, bezbolan i komforan postupak.

Ako ste u potrazi za anticelulit tretmanom koji svojim rezultatima nadmašuje sve što ste do sada probali, isprobajte AWT ili Shockwave tretman. Medicini je ova terapija poznata još od 1980 godine, a u estetske svrhe se koristi već dve decenije, kada su sportistkinje koje su išle na fizikalnu terapiju AWT aparatom primetile značajno smanjenje celulita u tretiranoj regiji.

AWT tretman koristi sposobnost tela da se samo regeneriše kako bi se popravio izgled kože. Glavni zadatak akustičnih talasa je da aktiviraju/pokrenu masne naslage i učvršćuju vezivno tkivo.

Usled godina i slabljenja kolagena kao i  fizičke neaktivnosti, vezivno tkivo vremenom slabi. Ispod kože uvek imamo neku količinu masnih naslaga čak i kada smo vitki. Kroz oslabljeno vezivno tkivo, masnoće pomešane sa toksinima prodiru pod površinu kože u vidu velikih masnih molekula. Koža zahvaćena celulitom izgleda kao površina pomorandže.

Energija akustičnih talasa prolazi kroz kožu i mišiće dospevajući do masnih naslaga i krvnih sudova. Vibracija koju talasi proizvode pospešuje cirkulaciju. Poboljšava se ćelijski metabolizam što dalje znači da su ćelije kože bolje nahranjene svim neophodnim nutritijentima kao i da se otpadne materije u vidu metaboličkog otpada i toksina brže izlučuju iz tkiva.

Shockwave – AWT proizvodi talas koji prodire duboko kroz kožu i doseže do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva, koja su ujedno i najveći razlog stvaranja celulita. Akustični Shockwave talas podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijanja stvrdnutih vlakana što vraća koži glatkoću i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi nove i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom.

AWT terapijom možemo tretirati sve regije zahvaćene celulitom: stomak, zadnjicu, bokove, butine i ruke. Značajna poboljšanja su vidljiva već nakon 2-3 tretmana. U zavisnosti od toga kakav je celulit, terapiju radimo u seriji od 6-12 tretmana dva puta nedeljno. Ono sto je najbitnije da efekti traju do 6 meseci . Telo bez celulita zahteva jedan određen životni stil – nadamo se da ćemo vas inspirisati da počnete da ga živite.

Posle serije tretmana, značajno je:

 • smanjen obim
 • učvršćena koža
 • zategnuto vezivno tkivo
 • smanjen celulit (čak može i totalno da nestane)
 • poboljšanja limfna cirkulacija
 • ublažene strije
 • smanjen bol u leđima ako tretiramo bolne tačke (trigger points)

Shockwave terapija prosto probudi kožu i potkožno tkivo. U ćelijama počinju da se sintetišu prirodne supstance koje regenerišu kolagen. AWT tretmani su zato preporučljivi i osobama koje imaju oželjke na koži. Tretman se ne radi trudnicama i osobama koje imaju problem sa venama, ljudima koji boluju od osteoporoze, osobama sa hemofilijom, ne radi se ljudima koji imaju sveže rane i metalne implante.

Madona je Shockwave aparat kupila i godinama ga koristi i u 60-tim još uvek nema celulit 🙂

Masaža oklagijama

Maderoterapija (terapija drvetom) je terapija koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja alternativu regularnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom.
Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Tehnika ovakve masaže podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje “pomorandžine kore”.

 • 100% Prirodna
 • 100% Neinvanzivna
 • 100% Nema kontraindikacije

Maderoterapija se preporučuje za:

 • Opuštanje tela i uma
 • Stimulaciju limfnog sistema
 • Eliminaciju toksina
 • Ubrzanje metabolizma
 • Razbijanje celulita
 • Sagorevanje masti
 • Tonus i zatezanje
 • Redukciju obima

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

 • Redukciju struka
 • Eliminaciju sedalnog dela na bokovima
 • Definisanje nogu
 • Zatezanje butina i nogu
 • Smanjenje obima stomaka

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je jedan od najboljih anticelulit tretmana na tržištu .
Vacuslim 48 je tretman kojim gubite u obimu po nekoliko centimetara i redukujete celulit!!! Zbog svog jedinstvenog sastava , serumi Vacuslim 48 su jedni od najboljih na tržištu !
Mažemo Vam serum koji greje i serum koji hladi i pakujemo Vas u specijalno dizajnirane kese iz kojih izvlacimo vazduh i time podsticemo da serumi prodru sto dublje i da nam pomognu da sto pre sagorimo masti
Sastav:
 • Carnitine – ima snažan uticaj na proces oksidacije masnih kiselina, pomažući transport masti do mitohondrija gde se masti sagorevaju u energiju.
 • RonaCare Rutinsulfate – je koristan sastojak za smanjenje celulita i teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava perifernu cirkulaciju, omogućava snabdevanje tkiva hranljivim materijama i otklanjanje štetnih materija iz tkiva. Čini kožu mladalačkom i lepom.
 • Caffeine – snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.
 • Thermolate – proizvodi udoban osećaj toplote na telu, u tajanju od 30 minuta do 2 časa.
 • Ekstrakt Divljeg kestena – sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu, smanjujući na taj način njihovo oticanje.
 • Ekstrakt bršljana – Ivy (Hedera Helix) – sadrži supstance u borbi protiv celulita, ublažavajući izgled naranđžine kože.
 • Ekstrakt alge – intenzivno hidrira i osvežava kožu.
 • Etarski kompleks (limun, cimet, naranđža, ruzmarin), kao i kompleks (bergamot, menta, lavanda) osvežavaju i relaksiraju kožu doprinoseći njenom boljem izgledu.

Ericson Laboratorie tretmani za telo

Lipo drainage
Anticelulit tretman koji je namenjen osobama sa proširenim venama i kapilarima . Možete ga raditi samostalno ili u kombinaciji sa nekim drugim anticelulit tretmanom.
Topimo masti, smanjujemo celulit , a ujedno oblažemo kapilare i krvne sudove i smanjujemo vene zbog aktivnih supstanci koje hlade i utiču na bolju cirkulaciju

Shakti anticelulit koncept

Uz limfnu drenažu i posebne tehnike manuelne masaže rešite se celulita i masnih naslaga !
 • Tretman traje sat vremena, prvih pola sata Vas masiramo i posle uvijamo u bandažere koji su natopljeni SHAKTI DRENAŽNIM KONCENTRATOM !
 • Bice Vam malo hladno jer ćemo naterati Vaše telo da crpi energiju iz masti da biste se zagrejali

Relax masaža

Samo ime joj kaže čemu služi-da se u potpunosti opustite i odmorite!

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije.

Kraljevska masaža

Dva terapeuta rade zajedno sinhronizovano kako bi se vi maksimalno opustili!
Sa četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i uživati.

Masaža stopala

Dokazano je da masaża stopala pomaže kod migrene, artritisa, poremećaja sna, bolova u ledjima kao i kod stanja izazvanih stresom. Masaža stopala podstiče telo na održavanje lične ravnoteže i zdravlja, i stimuliše se odbrambeni potencijal oslabljenih i obolelih organa.

SPA tretman sa termoblatom

Piling, nanošenje seruma za zatezanje kože ili topljenje masti, masaža i nanošenje maske od termo blata!

NOVO

Najnovije u našem salonu!

Profesionalno šminkanje

Iskusni šminkeri rade najkvalitetnijom šminkom, uglavnom NYX kozmetičke kuće, prate trendove i vaše zahteve!!!